Beställ material

Vi godkänner allt material innan det skickas ut. Hanteringen kan ta upp till 10 arbetsdagar, vid semestertid och större helger kan hanteringen ta längre tid. Allt material är kostnadsfritt.

Saknar du material i listorna, som du tidigare har kunnat beställa här på Pfizer Medica, beror det antingen på att de är slut på lager eller att de inte längre tillhandahålls av Pfizer.

 

OBS! Kom ihåg att även skriva vårdcentral, klinik, företag etc när du beställer, annars är det inte säkert att materialet hittar fram.

Beställ eller ladda ner material – Välj behandlingsområde i listan nedan
Alzheimers
ALZHEIMERS_4 KSB-Arbetsbok
ALZHEIMERS_2 KSB-Introduktion
ALZHEIMERS_3 KSB-Manual och protokoll


Artros
1001-PFIZER-21-2010-10111 Hemövningar axelDina leder slits inte genom att du rör på dig, tvärtom har en fysiskt aktiv livsstil visat sig öka hållfastheten i ledbrosket, minska smärtan och öka funktionen i lederna.
Beställ
1001-PFIZER-21-2010-10112 Hemövningar fot/tåDina leder slits inte genom att du rör på dig, tvärtom har en fysiskt aktiv livsstil visat sig öka hållfastheten i ledbrosket, minska smärtan och öka funktionen i lederna.
Beställ
Antal beställda varor 0
* obligatoriska uppgifter
Det saknas information för att vi ska kunna slutföra din beställning.
Var god fyll i rödmarkerade fält.

Pfizer kan erbjuda sjukvården mycket material i form av patient- och produktbroschyrer för olika behandlingsområden.

Det finns mycket kunskap att hämta, för såväl patienter och anhöriga som för personal inom sjukvården. Du kan ofta välja mellan att beställa trycksaker eller ladda ner materialet i pdf-format.